Wednesday, April 11, 2007

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ



Η άποψή μου ήταν άλλη βέβαια. Πίστεψα κι εγώ ότι η λύση είναι για να φύγει ο πονοκέφαλος είναι να κοπεί όλο το κεφάλι. Μέχρι που είδα τη λίστα με τους συνδέσμους οπαδών που είχαν πάρει έγκριση πριν κάνα δυο χρόνια. Και είδα τα ονόματα που με συγκίνησαν.
"Οι Ολύμπιοι" (Ολύμπια Λάρισας-μπάσκετ)
"Γαλάζιοι Αργοναύτες" (Καβάλα-νομίζω αυτούς τους ήξερα)
και last but not least...
"Κροκόδειλοι" (Πανθρακικός)
Κροκόδειλοι ρε μαλάκα... Γαμάτο. Η συμπάθειά μου προς την ομάδα της Κομοτηνής αρχίζει και μετατρέπεται σε αγάπη.
Γι' αυτούς και μόνο, αξίζει να γίνει μια τελευταία προσπάθεια. Ή αν πρέπει ντε και καλά να κλείσουν οι σύνδεσμοι, ας κλείσουν μόνο αυτοί του ΠΟΚ (για να υπάρξει έξτρα νόημα στο blog).

7 comments:

Anonymous said...

Γίνεται να κλείσουν τους συνδέσμους ή απλά εννοούν ότι δεν θα αναγνωρίζονται από τις ομάδες και δεν θα πέρνουν εισιτήρια?

THE NIVA said...

Ε ναι ρε αυτό εννοούμε.
Δεν μπορείς να τους "κλείσεις".

Anonymous said...

η πρακτική είναι απλή: Πλακώνονται στα πανεπιστήμια; Κλείνουμε τα πανεπιστήμια (ποιος φταίει για την κατάντια του φοιτητικού κινήματος και το χωρισμό του πιο υγειούς κομματιού της κοινωνίας σε ΠΑΣΠ,ΟΝΝΕΔ,ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ, ΜΟΥ ΚΟΥΛΟΥ ΚΤΛΠ.;)
πλακώνονται για τα ταμεία; κλείνουμε τα ταμεία και παίζουμε τα λεφτά ομόλογα! Ε! Απλό!
Και το μαχαίρι συνεχίζοντας την πορεία προς το κόκκαλο χτυπάει ποδόσφαιρο. Το θέμα λύθηκε κύριοι! Πρωτοδίκη κάψε τους φακέλους . Δεν θα μείνει ούτε ένας σύνδεσμος φιλάθλωνζωντανός. Και το πρόβλημα θα λυθεί ακαριαία! Φανταστείτε μετά από 2-3 χρόνια κάπου στο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης. Ο καθηγητής κοινωνιολογίας πλησιάζει συγκινημένοςτο το έδρανο..."case study 1 .How the greek goverment eliminated Hooliganism"
Οι παράνομοι σύνδεσμοι θα είναι ακόμα πιο σκληροπυρηνικοί! Δεν το καταλαβαίνουμε;

Όσο αφορά για τον Αστέρα Τρίπολης δεν έχω υπόψη μου σύνδεσμο. Θα μπορούσε όμως να είναι κάτι σε "Καυτά σκόρδα" "Potatoes" ή "Τραγοπόδαροι" Τιμής ένεκεν στον θεό Πάνα...

bebinio

Anonymous said...

χωρίς να το έχω πολυκοιτάξει, νομικά πάντα, δεν πιστεύω να είναι και τόσο εύκολο βάσει συντάγματος να κλείσεις έναν σύνδεσμο, δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι συναθροίζονται για να συζητήσουν και να έχουν ένα κοινό σκοπό. Άλλο τι λένε οι τηλεοράσεις. Βέβαια όλα είναι θέμα πολιτικής βούλησης (και μάλον ακόμα περισσότερο θέμα της επικαιρότητας).Αυτό θυμίζει άλλες εποχές όπου απαγορευότανε να συναθροίζοταν άνω των 2-3 ατόμων. Πάντως άνετα μπορείς να συστήσεις κάποιας άλλης μορφής σωματείου(π.χ. αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με δημοσίευση κανονικά στο Πρωτοδικείο της περιφέρειας όπου υπάγεται) και όλα να είναι μια χαρά και νόμιμα. Ή να πάψεις να είσαι τόσο επίσημος και να γίνουν τελείως συμμορίες. Το θέμα είναι αν θα κοπεί ο ομφάλιος λώρος με τις ομάδες και η χρηματοδότηση τους...
αυτά τα ολίγα!
και δεν ξεχνάμε και το club των Σακαφλιάδων στα Τρίκαλα (για να μην λένε ότι οι νέοι απαρνούνται την ιστορία του τόπου τους και το ρεμπέτικο!!!)

THE NIVA said...

Δύσκολες ώρες περνάνε τα Τρίκαλα από όσο μαθαίνω. Η σκέψη μου είναι με τους Σακαφλιάδες.
Επίσης μου αρέσει που μιλάς πάντα ως έγκριτος νομικός. Αυτό το blog αποδεικνύει πάντα το υψηλό του επίπεδο.

ΠανωςΚ said...

Ασχετο με το θέμα: Δισκάρα το εικονιζόμενο Crocodiles!

THE NIVA said...

Indeed.
Μεγάλη δισκάρα.