Tuesday, April 17, 2007

ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ...

Τον τελευταίο καιρό το blog είχε λοξοδρομήσει με αφορμή τα της παιδείας, τις συλλήψεις, τα επεισόδια στη Λαυρίου και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ευτυχώς ήρθε η χειρονομία του Μπούσι για να μας υπενθυμίσει γιατί βλέπουμε ελληνικό πρωτάθλημα. Και δεν ήταν τσάτσικη χειρονομία όπως του Φαν Μπόμελ (νομίζω) τις προάλλες στο Τσου Λου, ήταν στα ίσια προς τον πάγκο. Εύγε, γιατί αν χαθεί και η γραφικότητα από τα ελληνικά γήπεδα, τότε η Σούπερ (μη χέσω) Λίγκα καλύτερα να το κλείσει το κατάστημα, καθότι ποδοσφαιρικά, ακόμα και το κυπριακό πρωτάθλημα είναι πια καλύτερο (αλήθεια το λέω, έβλεπα τις προάλλες σε καφέ στη Λόνδρα τζιμπριακό ματς και ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος, παρεμπιπτόντως αυτός ο συγγενής του Σολάρι που παίζει στο ΑΠΟΕΛ είνα πραγματικά καλός). Αναιρώ λοιπόν προηγούμενο post και παρακαλάω να ανέβει ο Κούγιας, ώστε του χρόνου να ζήσουμε ακόμα καλύτερες στιγμές. Όσο για τον εισαγγελέα που ερευνά κατά πόσο ο Μπούσι έχει άδεια παραμονής (νώρίς το θυμήθηκε), θα μας βρει μπροστά του.

1 comment:

Anonymous said...

Πάντως η αλήθεια είναι πως αυτή η αγωνιστική ήταν άπό τις πιο επεισοδιακές που έχουν γίνει. Είχε τα πάντα: αποβολές σε παίχτες μεγάλων ομάδων, διαιτητικά εγκλήματα σε βάρος μεγάλων ομάδων (που άρα δημιουργούν και μεγαλύτερο ντόρο), αυτόματες καρατομήσεις διαιτητών, θέματα ρατσισμού, και ένα μεγαλειώδες πλάκωμα παιχτών, παραγόντων και φιλάθλων.
Η διακοπή λοιπόν των 2 εβδομάδων λειτούργησε πραγματικά αφού εκτός αγωνιστικού χώρου δεν άνοιξε μύτη. Κατάφεραν λοιπόν να σταματήσουν τα επεισόδια στην κερκίδα και στους δρόμους. Τώρα όλα γίνονται μέσα στις 4 γραμμές.
Μήπως αυτό είναι απλά μια κίνηση της πολιτείας η οποία βλέποντας ότι δεν προλαβαίνει να βάλει σε όλα τα γήπεδα κάμερες αποφάσισε να γίνονται τα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπου υπάρχει ήδη εγκαταστημένο σύστημα καμερών? Μεγαλοφυές σχέδιο