Monday, November 20, 2006

Ο ΜΡΕΣΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Φαίνεται ότι μετά την Πυθεία, το Martin Luther King και το Δον Λορέντσο, οράματα βλέπει και ο προπονητής του Νέου (για να μη ξεχνιόμαστε) Πανιωνίου Εβαντ Λίνεν, καθώς μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η χρησιμοποίηση του Μπρέσκα ως δεξιού μπακ στον αγώνα εναντίον της Ξάνθης. Είναι τυχερός πάντως ο γεροδιδάσκαλος Έβαντ (προσέξτε πως φοράει πάντα τα γυαλιά πρεσβυωπίας χαμηλωμένα στη μύτη όταν γράφει στο μπλοκάκι του, σαν ηλικιωμένη δασκάλα) που απουσιάζει ο Μπέος από τη διοίκηση (ή καλύτερα από την κερκίδα, καθώς ήταν οπαδός και όχι πρόεδρος) γιατί σε αντίθετη περίπτωση δε τις γλύτωνε τις φάπες.

8 comments:

THE NIVA said...

Πρέπει πάντως να είναι ο πιο χοντρός δεξής (sic) μπακ των τελευταίων ετών. Μην τα χώνεις όμως στον Linen (γνωστό και ως Lenin, λόγω των επαναστατικών του απόψεων όταν έπαιζε μπάλα στη Bundesliga). Δεν μπορόύσε προφανώς να χρησιμοποιήσει το Μανιάτη, τον οποίο στηρίζει εμφανώς φέτος...

Anonymous said...

Έχω μια απορία και θέλω να μου τη λύσετε.
Είναι ή δεν είναι ο Μπρέσκα τόσα χρόνια ο καλύτερος σε αξία παίχτης του Νέου Πανιώνιου? Εικρινά δεν θυμάμαι να έχει ο Πανιώνιος εδώ και χρόνια έναν τόσο ποιοτικό παίχτη.
Κι όμως συνεχώς τον έχουν στη μπούκα καιεκτός 11άδας. Στο μυαλό μου η ενδεκάδα του Νέου Πανιωνίου θα έπρεπε να ξεκινάει από αυτόν.
Για πείτε την άποψή σας

ximaleo said...

Για τη θέση αυτή θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Ζωγραφάκης. Ο Μπρέσκα είναι καλός, αλλά στο γκολ έχει ένα θέμα. Δε νομίζω ότι η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινάει από αυτόν. Η Πανιωνάρα πάντως έχει καλούς και νέους παίκτες, οπότε αν ο Ewald Lienen αποδεικτεί καλός προπονητής, του χρόνου θα πάει καλά. Φέτος είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα καθώς τραυματίστηκε ο Fernandez, έφυγε ο Magdi και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι πολύ μέτριο.

THE NIVA said...

Διαφωνώ ως προς το δίδυμο. Ο Πλετς είναι πολύ δυνατός στόπερ (που βγαίνει και μπροστα, κάτι σαν το ανάποδο του Λαμπριάκου). Όσο για τον Μπρέσκα, νομίζω verve ότι επηρεάζεσαι από το γεγονός ότι για κάποιο λόγο, είναι ο μόνος ξένος παίκτης που έχει μείνει στον "ιστορικό" τα τελευταία χρόνια. Ο Φερνάντεζ πέρσι και φέτος και κάτι Αργεντίνοι πριν δύο χρόνια (μου διαφεύγουν τα ονόματα τώρα, πολύ καλύτεροι)...
Ο Μπρέσκα είναι για μπριτζολάκια και για να τσιτώνει τους Πάνθηρες...

me said...

Verve μη μαλακίζεσαι.
Μου 'μαθες κι από μπάλα τώρα.

Σε εκτιμώ βεβαίως, αλλά...

Όσο για το Μπρέσκα, δεν είναι χοντρός.

Έχει εκτόπισμα για να κάνει καλά σκρίν.

Άντε γαμηθείτε πιά με το ποδόσφαιρο.

Ώχουουουου

Anonymous said...

Εγώ πάντως επιμένω και λέω ότι ο Μπρέσκα είναι εξαιρετικός παίχτης. ο μόνο που του λείπει (σχετικά βασικό βέβαια) είναι η ικανότητα να τελειώνει τις φάσεις που όντως δημιουργεί. Δεν είχα φυσικά ιδέα ότι είναι ο μοναδικός ξένος που έχει μείνει στον ιστορικό τόσα χρόνια. Να ακόμα μια χρήσιμη πληροφορία.
Me ΕΔΩ είναι σοβαρό blog ΕΔΩ μιλάμε σοβαρά.
Σε εκτιμώ βέβαια κι εγώ

THE NIVA said...

Εδώ εσύ verve, ακόμα γουστάρεις τον Τόργκελε...

Anonymous said...

Α ΟΚ να τα γαμήσουμε όλα τώρα. Ούτε ο Τόργκελε δηλαδή είναι καλός επιθετικός????