Monday, November 27, 2006

DESPERATE TIMES CALL FOR DESPERATE MEASURES


Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Ο Όγιος έπαθε και έμαθε. Τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη οι Αρειανοί ονειρεύονται την επιστροφή του Νίκου "δε-θέλω-να-βλέπω-κηδείες" Αναστόπουλου (έγκυρο αυτό), ο συμπαθής Γκιγιέρμο κατάλαβε ότι τα πέρι ωραίας μπάλας, όσα πάνε κι όσα 'ρθούνε, να χαρούμε μπαλίτσα ρε παιδιά, βάμος ατακάντε κλπ, δεν παίζουν και πως αν θέλει να έχει μέλλον, οφείλει να επιστρέψει στο άγιο ποδόσφαιρο του πρόσφατου παρελθόντος. Η πρώτη κίνηση προφανής: Επιστροφή στην ενδεκάδα του φυσικού αρχηγού, δρεπανηφόρου και αγαπημένου σέντρε μπακ Γιώργου Κολτσίδα. Το αποτέλεσμα; 0-1, δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και φυσικά δικαίωση (αλλά όχι του Όγιος).

5 comments:

me said...

H Θεία Δίκη θα τιμωρήσει το ξανθό αργεντίνικο γιουβαρλάκι για τις νεροτσουλήθρες και τα μπριτζολάκια στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Anonymous said...

Εδώ είναι ΑΡΗΣ και αν ήρθε το λαμόγιο ο Αργεντίνος να φτιάξει την παιδική χαρά του για να τη βλέπει και να χαίρεται θα τον πάρουν σηκωτό από τη Σαλονίκη.
Και αυτά για το Νίκο είναι μαλακίες

Anonymous said...

Σωστός ο Αρειανός

THE NIVA said...

Λαμ-όγιος;

Anonymous said...

κάτω τα χέρια από το τρικαλινό (όχι κασέρι) αστέρι του ποδοσφαίρου. πάιχτης ορόσημο για τη μεγάλη πορεία (?) του ΑΟΤ μέχρι τα σαλόνια της πάλαι ποτέ Α΄εθνικής-νυν super league...
Όσα καντάρια μπάλλα ξέρει ο κολτσίδας (ή κλωτσίδας) δεν ξέρει ο κάμπος όγιος...ε όλος ήθελα να πω