Wednesday, December 13, 2006

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ?

Σέντερ φορ με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση για το ύψος του (1.90 cm). Αργεντίνος (με ιταλικό διαβατήριο) και επομένως τρελός τσαμπουκάς... Στην πρώτη του εμφάνιση στην Α' Εθνική, τη 2η αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να μπει στο 80' και να αποβληθεί με δύο κίτρινες στο 89'. Αν και τελείωσε τη σεζόν με 5 γκολ, πρόκειται για επιθετικό που κάνει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ευτυχισμένους. Ο Μακόρ πέρυσι στον Ιωνικό σκόραρε κατά βούληση, φέτος σέρνεται.
Μεταγραφή στη Καλαμαριά (αν και τον ζήτησε και ο ΠΑΟΚ) και επανεμφάνιση με κερδισμένο μπέναλτυ, γκολ και κίτρινη κάρτα. Το blog χαιρέτισε την επιστροφή του. Την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Άρη πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάκαμψη της ομάδας του στο β' ημίχρονο. Η δεύτερη κίτρινη σε δύο αγώνες, μας κάνει να τον αγαπάμε ακόμα περισσότερο.
Ο Emanuel Perrone αποτελεί ακόμα μία τρανή απόδειξη της ασχετοσύνης των παραγόντων των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν συνυπολογίσουμε ότι ο γαύρος έχει back up του Κωνσταντίνου τον Φέλιξ "ελ κάγκουρο(α?)" Μπόρχα, η ΑΕΚ βασικό το "νεαρό" Καμπάνταη και αναπληρωματικό τον "ακόμα νεότερο" Καπετάνο και ο ΠΑΟΚ ένα κωμικοτραγικό συνονθύλευμα γύρω από το Μίετσελ με σταρ το "δυναμικό" Σάντορ Τόργκελε και κομπάρσους τον Γιασεμή Γιασεμάκη (μάλλον καλλιτεχνικό ψευδώνυμο είναι αυτό) και τον Τσίγκα (δεν έχει μικρό όνομα). Δεν πειράζει, καλύτερα στην Καλαμαριά για να έχουμε και θέματα να γράφουμε...

No comments: