Monday, December 04, 2006

NOVEMBER AWARDS

Παίκτης του μήνα: Μάρτσιν Μίετσελ
Σε δαιμονιώδη φόρμα. Τρία γκολ μες στο Νοέμβριο. Mπορεί ο Ριβάλντο να έβαλε περισσότερα, όμως διαφορετικά παίζεις με το Καστίγιο δίπλα σου και διαφορετικά με τον Τόργκελε και τον Τσίγκα. Αυτό, παρεπιπτόντως, είναι η ποδοσφαρική παραλλαγή του "άλλα τα μάτια του λαγού" και άλλα της κουκουβάγιας".
Ομάδα του μήνα: Σκόντα Ξάνθη
Τέσσερις νίκες σε 4 παιχνίδια με μηδέν παθητικό. Ο ΣερΤάκης φτιάχνει σιγά-σιγά πολύ καλό βιογραφικό.
Απογοήτευση του μήνα: Αιγάλεω
Ομολογουμένως Εργοτέλης, Λάρισσα, Ιωνικός και Αιγάλεω είχαν εξίσου άθλια απόδοση σημειώνοντας μόνο μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Επειδή όμως ο Χατζάρας είναι πιο συντηρητικός και από τον Μπάμπη τον Τεννέ, ad hoc κερδίζει τον τίτλο η ομάδα του. Κρίμα γιατί τελικά αυτή η ελπιδοφόρα φουρνιά ποδοσφαιριστών μάλλον πάει χαμένη.


4 comments:

ximaleo said...

ΥΓ: Για να προλάβουμε το Νίκο Κούλη...και η ΑΕΚ είχε 4/4 αλλά με ελαφρώς ευκολότερο πρόγραμμα και είναι και "μεγαλύτερη" ομάδα. Άλλωστε την επόμενη Κυριακή αυτό είναι και το derby της αγωνιστικής. Επίσης και ο Σέζαρ πέτυχε παραπάνω γκολ από τον Μίετσελ, αλλά τα μισά είναι με πέναλτυ.

Anonymous said...

Ας μην πέσουμε όμως στην παγίδα του Κούλη. Ας συνεχίσουμε να ΜΗ μιλάμε για ΠΟΚ θα παρακαλούσα

Anonymous said...

η παγίδα του Κούλη! μίλησα εγώ ποτέ για ΑΕΚ και για Σέζαρ? έχω πολύ καλά εμπεδώσει ότι σε αυτό το blog δεν μιλάμε για ΠΟΚ γιατί αλλιώς θα ξεφύγουμε και θα μιλάμε μόνο γι αυτό... τα ίδια θα λέμε? σε αυτό το blog μιλάμε για το ήθος του λαμπριάκου και τις κρυμμένες αρετές του Τσικιτσβίλι...

φιλιά από Βρυξέλλες

THE NIVA said...

Βρυξέλλες, Βρυξέλλες έρχονται οι γαζέλες (παραλλαγή του γνωστού συνθήματος άλλης ομάδας του ΠΟΚ)