Wednesday, December 20, 2006

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ;

Δεν αρκεί να είσαι πρώτος. Πρέπει να έχεις και άλλα προτερήματα. Αλλιώς σε τρώνε λάχανο. Μπορεί να μας απαντήσει ο εκ Λιβαδιεάς ορμώμενος αναγνώστης του μπλογκ γιατί την έκανε ο Κωστίκος ενώ ο Λεβαδειακός είναι πρώτος και φεύγει σφαίρα για Α Εθνική; Αν μη τι άλλο, ο Γιώργος είναι ωραίος τύπος και ροκάς...

2 comments:

Anonymous said...

πραγματικά είναι περίεργο. από τα πολλά βέβαια που γίνονται στο πρωτάθλημα της Β' και περνάνε στα ψιλά... ευτυχώς υπάρχει και το blog σας και μας ενημερώνει (είμαι στις καλές μου σήμερα)... μήπως επίκειται καμια επιστροφή του στον ΠΑΟΚ; ή μήπως του σφυρίξανε ότι ο λεβαδειακός θα σφαχτεί στο Β'γύρο για να μην ανέβει και την έκανε για να μη χρεωθεί την αποτυχία; εκτός βέβαια αν τον θέλουν οι γάβροι που είναι ικανοί για όλα... θα δείξει

παράλληλος said...

to good to be true!

Οι σημερινές μου πληροφορίες λένε ότι ο Κομπότης έδιωξε τον Κωστίκο γιατί η ομάδα δεν έπαιζε καλή μπάλλα (μ' αρέσει με δύο λ), με πιθανό αποτέλεσμα να στραβώσει η άνοδος!
Δεν είχα σχολιάσει καθόλου την πορεία μας, γιατί το πρώτο ήταν αλήθεια και δεν ήθελα να χαλάσω την αύρα της ομάδας(!).
Αν πράγματι είναι αλήθεια αυτό, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον πρόεδρο, γιατί θέλει αρχίδια να σκεφτείς έτσι και όχι να καλύπτεσαι πίσω από 3 βαθμούς από νίκες με μισό γκόλ διαφορά και κακή εμφάνιση (βλ. παο).
Επειδή ούτε εγώ είμαι μεταφυσικός, ούτε η ζωή το ανέχεται, ούτε βέβαια κανένα πρωτάθλημα, από σουπερλίγκα μέχρι τοπικό, είναι σίγουρο ότι όλα εδώ πληρώνονται. Αν -λέω αν- είναι έτσι τα πράγματα, να πάρει ο Κομπότης από τώρα το βραβείο του παράγοντα της χρονιάς!

Μα να έχεις πρώτη την ομάδα, και να απολύεις τον προπονητή!