Wednesday, January 10, 2007

50-50

Φτάσαμε 14 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ήδη οι μισές ομάδες άλλαξαν προπονητές. Η απολύσεις των Παράσχου και Όγιος είναι διαφορετικές μεταξύ τους περιπτώσεις. Η πρώτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αγνωμοσύνη αλλά μπορεί κανείς να κατανοήσει την πρόθεση του Σπανού να ανανεώσει την ομάδα. Η δεύτερη έχει άλλα διαπλεκόμενα από πίσω, τα οποία δε γνωρίζω και δε με πολυενδιαφέρουν. Πάντως σίγουρα υπήρξε σοβαρός λόγος για να γίνει.
Και στις δύο περιπτώσεις όμως οι αλλαγές χαρακτηρίζονται από κοντόφθαλμη σκέψη. Ο μεν Σπανός θα μπορούσε κάλλιστα να περιμένει ως το καλοκαίρι (εκτός αν πίστευε ότι με Παράσχο κινδυνεύει να πέσει) και εκεί να δώσει το boost στην ομάδα (επενδύοντας παραπάνω εννοείται), ο δε Άρης (όποιος κι αν τον διοικεί) λογικά πρόκειται να μετατραπεί σε κέντρο διερχομένων για να ικανοποιηθούν τα ντιλς των διαφόρων λατίνων μανατζαραίων. Καμία ελπίδα για υπέρβαση από δύο ομάδες που αν μη τι άλλο, κάτι δείχνουν από καιρού εις καιρόν.
Quiz: Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα την κάνει; Υπενθυμίζω ότι έμειναν από τους αρχικούς κόουτς, οι Φερέρ, Χατζάρας, Κατσαβάκης, Καραγεωργίου, Δώνης, Τεννές, Μάουρερ, Λίνεν; Μετά την απόλυση του μέχρι πρότινος τοτέμ Παράσχου, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη...

5 comments:

me said...

Ο πρώτος που θα φύγει είναι ο Λεμονήςthouvou

ximaleo said...

Ο επόμενος που θα φύγει είναι ο Δώνης, καθώς η Λάρισσα πέφτει...
Επίσης αν γίνει η ανταλλαγή Γκίκα, Γκαλίτσιου με Ντελιμπασιτς που φημολογείται, θα φύγει νύκτα

ekswfrenwn said...
This comment has been removed by the author.
ekswfrenwn said...

Πρώτ'απ'όλα,το να διώξεις προπονητή μόνο ως ρώσικη ρουλέτα μπορεί να χαρακτηριστεί.Από την 5η ως την 17η η διαφορά ειναι μόλισ 6 βαθμοί,οπότε η Κόλαση(υποβιβασμός)από τον Παράδεισο είναι χιλιοστά κοντά.Ποιος εγγυάται ότι με Κοκότοβιτς ο Ατρόμητος θα πάει καλύτερα;Εγώ νομίζω πως ήταν μεγάλο λάθος η απόλυση του Παράσχου,καθώς ήξερε την ομάδα και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσα χρόνια.Τώρα για το ποιος θα είναι ο επόμενος,είναι μεγάλος γρίφος,καθώς οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές.

P.S.:Μεγαλο comment ε;Sorry για την έκταση,είμαι νέος στο χώρο και δεν ήξερα που να σταματήσω

me said...

Ο ερχομός Κοκότοβιτς άλλαξε τα πράγματα.

He' ll be the first out the door.