Monday, January 08, 2007

UNFAIR

Αρης - Λάρισσα και κάποια στιγμή αυτός ο ταλαντούχος αριστερός μπακ Vaggeli ξεκινάει μια κούρσα, περνάει δύο, κουράζεται και λόγω της βαλκανικής του νοοτροπίας φυσικά ξαπλώνει φαρδύς πλατύς στο χορτάρι στην επόμενη επαφή με αντίπαλο, ζητώντας φάουλ. Ο διαιτητής δείχνει σωστά "παίζετε", το αλογάκι καλπάζει προς την αντεπίθεση και τότε επαναλαμβάνεται για μία ακόμα φορά η πλέον μίζερη σκηνή των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος...
Ο νεαρός παίκτης του Άρεως αποφασίζει να γίνει ο δεύτερος άνθρωπος του πλανήτη που κατέχει όσκαρ και παράλληλα γυρίζει το κεφάλι του στη φωνή "Βαγγεεεελη", οπότε αρχίζει να σφαδάζει από τους πόνους. Οι συμπαίκτες του οπισθοχωρούν με πλάγια βήματα και ταυτόχρονα δείχνουν στους αντιπάλους την Βαγγελιώ που της σπάσαν τα νερά. Οι παίκτες της ΑΕΛ ξεπεζεύουν και πετάνε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, τηρώντας το "fair" play.
Εν τω μεταξύ η τηλεόραση μεταδίδει το replay της φάσης του τραυματισμού, όπου τη στιγμή της πτώσης ο πλησιέστερος αντίπαλος παίκτης είναι στο ένα μέτρο. Ο Vaggeli σηκώνεται αργά αργά, μορφάζει από τους πόνους και πιάνει τους πίσω χιαστούς, συνεχίζοντας το show. Και ο μεγάλος Τραπεζανίδης, αντί να του τα χώσει, περιγράφει μακάρια τη φάση και προσπαθεί να μας πείσει πως ακριβώς τραυματίστηκε ο πιτσιρικάς.
Τιμή και δόξα στον Sir Alex που φέτος προειδοποίησε τους ανιπάλους ότι έχει δώσει εντολή στους παίκτες του να μη σταματάνε σε αντίστοιχες περιπτώσεις, μέχρι να διακόψει ο διαιτητής. Είναι η πρώτη φορά που δημοσίως o Jose συμφώνησε μαζί του.

4 comments:

Anonymous said...

Σορυ γελοίο σχόλιο αλλά ποιος είναι ο πρώτος με το Όσκαρ? Ψάρωσα

Anonymous said...

να-να-νανανά-να
να-να-νανανά
νανά-νανανά-να
νανάνα-νανά

THE NIVA said...

Ο Έκι τα έχει πει. Όταν ως παίκτης κρίνει ότι ο αντίπαλος κάνει θέατρο απλώς δεν πετάει την μπάλα έξω. Η δική μου πρόταση είναι τουλάχιστον να καταργηθεί το ανεπίσημο fair play και να σταματάει ο διαιτητής τη φάση εφόσον κρίνει ότι ο παίκτης τραυματίστηκε. Και - το πιο σημαντικό - η μπάλα να συνεχίσει από το σημείο που παιζόταν και με την κατοχή στην ομάδα που την είχε.

Anonymous said...

ΟΚ Το'πιασα απλά η κατηγορία του όσκαρ με μπέρδεψε.
το νανανανανανανανα του ανώνυμου ήταν πραγματικά διαφωτιστικό