Tuesday, January 30, 2007

ΑΠΟ ΤO E-BAY ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ

Όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό και στον Ηρακλή τον βλέπαμε και γελάγαμε. Όταν έπαιζε στην Πορτσμουθ, οι φίλαθλοι της ομάδας απηύδησαν και τον έβγαλαν σε πληστηριασμό στο e-bay, ώστε να απαλλαχτούν από την παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ. Φέτος στον Άρη των μανατζερ και της διοικητικής ανυπαρξίας, παραδόξως πως βρήκε την ηρεμία του, προφανώς δούλεψε το καλοκαίρι και θέτει υποψηφιότητα για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της χρονιάς. Δεν είναι μόνο τα τρία πέναλτυ που έχει αποκρούσει, όσο η σιγουριά που επιτέλους εμπνέει στην άμυνα του, η οποία είναι η πέμπτη καλύτερη του πρωταθλήματος. Α, τον Χαλκιά εννοώ!

2 comments:

Anonymous said...

εμένα εξακολουθεί να μου προκαλεί γέλιο. θυμίζω μόνο τα 3 γκολάκια που έφαγε από μας που καλός τερματοφύλακας θα τα πιάνε όλα εύκολα και το φάουλ του ρίμπο που πήγε κέντρο ένα μέτρο απ'το χέρι του με αυτόν ακίνητο. για να πω την κακία μου, νομίζω πως είναι τυχερός που η ισπανική σχολή δεν βγάζει καλούς τερματοφύλακες γιατί μάλλον θα χε πάρει πόδι καιρό τώρα. σε λίγο θα είναι ο μόνος βασικός έλληνας της ομάδας.

Unknown said...

Η φετινή χρονιά του Χαλκιά είναι η καλύτερη του στην Α Εθνική και σε αυτό δεν χωράει καμιά κουβέντα...Αν απέφευγε και το λάθος που κόστισε στον ΑΡΗ στον αγώνα με τον Παοκ θα ήταν ακόμα πιο κολακευτικά τα σχόλια μας για αυτόν..
Πάντως η αλήθεια είναι ότι με όποιον φίλαθλο-οπαδό του Παναθηαναϊκού μιλάω δεν θέλει να ακούσει για Χαλκιά..Φοβερή επίσης και η δήλωση του πρώην προπονητή του στην Πορτσμουθ που είχε δηλώσει προ λίγο καιρού ότι ο Χαλκιάς είνα μόνο για κανα κεμπάπ...Εμείς όμως φέτος είμαστε πολύ ευχαριστημένει απο την παρουσία του.