Wednesday, January 17, 2007

ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΠΑΛΙΑ...


... ο Ντάνουτ Λούπου. Γιατί ο σούπερ ντούπερ Βραζιλιάνος "Πια" που έφερε ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη περίπτωση ατόμου που ήρθε στην Ελλάδα. EVER. Κατηγορία για συνέργια σε δολοφονία έχουμε - ο ξάδερφός του λέει σκότωσε έναν ταξιτζή αλλά οι κατηγορίες (του αθηναϊκού κράτους άραγε;) έπεσαν ηρωικά στη δίκη. Κατηγορία για ροζ σκάνδαλα, διονυσιακά όργια σπίτι του και ματαίωση φιλικού αγώνα επειδή οι παίκτες ήταν πτώματα επίσης έχουμε - θεός ο τύπος, δεν το συζητάω, the wolf within και όλα τα σχετικά. Κατηγορία ότι δεν τηρούσε τους όρους διατροφής της κόρης του έχουμε - αυτό τουλάχιστον τον έστειλε για καμιά βδομάδα μέσα. Μιλάμε για τεράστια προσωπικότητα. Αν δείξει ψήγματα έστω του ταλέντου του, θα ξεχάσουμε μια για πάντα το λήσταρχο Λούπου, of Panathinaikos and Korinthos fame. Τα μάτια όλων στην Τούμπα παιδιά. Σήμερα δεν παίζει, αλλά από εγκληματικές πράξεις, μπορούν και μόνοι τους, με το στόχο Σάλπι απέναντί τους.
Και μια βασικότατη διευκρίνηση: Ο νέος άσος του ΠΑΟΚ ουδεμία σχέση έχει με το σπουδαίο χαφ της ΑΕΚ (και της Καστοριάς, αν ενθυμούμαι καλώς) των 80s, Νίκο Πια.

7 comments:

ekswfrenwn said...

1ον:Επειδή είμαι και μπασκετόφιλος,όταν η Νήαρ Ηστ έπαιζε στην Α1,είχε φέρει έναν αμερικανό(αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομά του)ο οποίος είχε σκοτώσει τον αδερφό του.Μάλιστα,η ζωή του ήταν να γυριστεί σε ταινία.
2ον:Τον θυμάστε τον νιγηριανό Αμαέκι Ότιτζι(Παναχαϊκή,Ιωνικός);Είχε εκδιωχθεί από Ελλάδα λόγω εμπορίου κοκαϊνης.Άκουσα τις προάλλες στην εκπομπή fight club(respect!!!)του sport fm ότι το 2004 δολοφονήθηκε στην...Κολομβία(!!!) σε αγοραπωλησία κόκας.R.I.P...
Συμπέρασμα:Στην Ελλάδα έχουν περάσει πολλά "μπουμπούκια"...

P.S.:QUIZ:Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού φέρεται να έκανε παρέα ο Ότιτζι όταν έπαιζε στην Παναχαϊκή;

ximaleo said...

Μια χαρά το θυμόμαστε τον Αμαέκι... αλλά για εμπόριο τον έπιασαν αφού τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα. Όσο έπαιζε όλοι έλεγαν τα καλύτερα. Είχε και τρομερό χαμόγελο, μάλλον από τις φούντες, τώρα που το σκέφτομαι. Καλό σέντερ φορ επίσης. Με το Μήρτσο έκανε παρέα ή το Βαίτση?

me said...

Καμιά σχέση με τον Ινάσιο Πία(πασίγνωστο από Championship Manager);

ximaleo said...

Επίσης η κατηγορία ότι "δεν τηρούσε τους όρους διατροφής της κόρης του", μου πήρε μία μέρα να την καταλάβω, έτσι όπως είναι γραμμένη. Νομίζα ότι η κόρη του είναι κάνα υπέρβαρο κοριτσάκι και αυτός το τάιζε με το ζόρι σοκολατάκια.

ekswfrenwn said...

Μάλλον με Γεωργάτο.Τον "δασκάλεψε" καλά απ'ότι φαίνεται στις...μυτιές.Α,και αν θυμήθηκα καλά,ο μπασκετμπολίστας της Νήαρ Ηστ λεγόταν Λι Μπένσον

THE NIVA said...

Πάντως η πρώτη δήλωση του Πία, σύμφωνα με τις εφημερίδες, είναι "την ξέρω τη δουλειά". Ποια δουλειά; Εδώ σε θέλω. Θα παίξει άραγε με το γάβρο την Κυριακή;

Anonymous said...

Βλέπω ήδη τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων: "ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΠΙΑ"