Friday, November 30, 2007

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ...

...θα πέσει να σε πλακώσει. Τις προάλλες ανέβηκε ποστ με μια 11αδα, διαλέγοντας έναν παγκίτη από κάθε ομάδα. Ένα μήνα μετά έχουμε και λέμε:
Τζόρβας: Βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα του ΟΦΗ.
Μάτζιος: Καθάρισε το ντέρμπυ και όλοι εξυμνούν το rotation του Πεσέιρο.
Μενδρινός: Οι δημοσιογράφοι ξέχασαν τις ατάκες του τύπου "με τους Μενδρινούς και τους Φακίνους" και ξαφνικά ανακάλυψαν ότι πρόκειται για τουλάχιστον καλό αναπληρωματικό. Μεθαύριο ξεκινά στη θέση του τραυματία Πατσατζόγλου, προβλέπω ότι μπορεί να του φάει και τη θέση στην 11αδα. Προσωπική δικαίωση, τα λέω από το καλοκαίρι.
Μαλεζάς: Βασικός λόγω και του τραυματισμού του Κνολ, όχι κακό σέντερ μπακ, αν και με τον Κοβάσεβιτς τα βρήκε σκούρα.
Παπασταθόπουλος: Ώρες ώρες νομίζω ότι ο Φερέρ είναι το λιγότερο εμπαθής, για να μη πω ξερόλας σε βαθμό μαλακίας. Απορώ πως ακόμα δεν έχουν επαναστατήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ με την εμμονή του παππού στον Άλβεζ. Κάποια στιγμή θα γράψω για την ΑΕΚ και μετά θα βγω αλλαγή μόνος μου.
Πρίττας: Αγωνίστηκε μετά από έναν τουλάχιστον χρόνο στο Reebok. Δεν ήταν κακός, δε γάμησε κιόλας. Ελπίζω να τον βοηθήσει ο προπονητής του, αν και ο ανταγωνισμός στον Άρη στη συγκεκριμένη θέση είναι πραγματικά σκληρός.
Μπουκουβάλας: Παραδόξως πως ο Δώνης δεν τον εμπιστεύεται ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν κολλάει και στο 4-3-3 που παίζει η Λάρισα, καθώς πρόκειται για καθαρό δεξύ χαφ. Οψόμεθα...
Λουτσιάνο: Ούτως ή άλλως ήταν η "παρατυπία" της 11άδας για να αποδώσουμε τιμές. Συνεχίζει ακάθεκτος
Κουτσιανικούλης: Εξαφανίστηκε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι και μικρός ακόμα βέβαια. Κανονικά μικρός (18 ετών), όχι σύμφωνα με τα ελληνικά πρότυπα.
Κανακούδης: Και αυτόν τον έχει φάει ο ανταγωνισμός. Επιμένω ότι είναι καλός παίκτης.
Κουτσόπουλος: Ούτως ή άλλως μπήκε από το παράθυρο, απουσία καλύτερου. Passed his prime και έχει και το Σπυρόπουλο μπροστά του.
Σύνολα:
5 που κτυπούν θέση ή είναι ήδη βασικοί σε ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ
2 που τους περιμένουμε (Πρίττας, Μπουκουβάλας)
2 που είναι ακόμα νωρίς να πούμε (Κουτσιανικούλης, Κανακούδης)
1 τελειωμένος (Κουτσόπουλος) και ο Λουτσιάνο.
Όχι και άσχημα μέσα σε ένα μήνα.

3 comments:

THE NIVA said...

ΑΞΙΟΣ

geokalp said...

αυτό με την ΑΕΚ πρέπει να το κάνεις...
ο Παναθηναϊκός βλέπεται πλέον...

Anonymous said...

Το καλύτερο για τον Παπασταθό ήρθε από το στόμα του Ντίνου "the fatman" Μπαλή. "Το παλικάρι μ' έχει πραγματικά εντυπωσιάσει. Είναι ντανκς." Όπως ακριβώς το διαβάζετε, χωρίς καμία διάθεση υπερβολής. Χύσαμε πάλι δάκρυα χαράς στη συμπρωτεύουσα...