Monday, January 08, 2007

ΑΛΗΤΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ...

...μας ευνούχισες το παιδί. Ζοριζόταν μέσα στην κουστουμιά, με την κόκκινη την γραβατούμπα. Δεν μπαίνει σε καλούπια ο Σάββας ρε... άστον ελεύθερο και θα σου κάνει την ομάδα να πετάει... Στη φωτό ο Warrel Dane και ο Jeff Loomis των θεών Nevermore, τους οποίους αγαπάει ο κόουτς.

7 comments:

Anonymous said...

Η γραβατα ήταν όλα τα λεφτά!!!

Anonymous said...

Δεν ξέρω κι εγώ τον λυπήθηκα τον άνθρωπο. Και έχοντας κάνει και στρατό στην (κατά τα άλλα πολύ όμορφη)Ξάνθη πιστεύω ότι θα μαραζώσει. Δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος όπου να μπορεί να ακούει την αγαπημένη του μουσική. Άσε που δεν θα προλαβαίνει να πετάγεται στη Σαλονίκη για τις συναυλίες. Δεν του δίνω πολύ καιρό.

me said...

Να βάλει γραββατα MEGADEATH ο καραγκιόζης

Anonymous said...

Erotish: An fygei o Kofidhs, tha ginei kai autos sir? Opos o SIR TAKHS?

THE NIVA said...

Όχι Nash. Ο Σάββας παραμένει αυθεντικός και δε θα διανοηθεί να φερνεί με πρόστυχο τρόπο σε αυτούς που του δίνουν δουλειά.
Me, οι Megadeth γράφονται χωρίς a. Άσχετε. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι ο Σάββας δεν είναι τόσο fan του thrash αλλά του progressive και του power metal.
Verve, μπορεί η Ξάνθη να μη φημίζεται για τη rock'n'roll ζωή της, η Komotini Rock City (κατά κάποιους) όμως είναι ένα τσιγάρο δρόμος.
Μη βιάζεστε να προεξοφλήσετε αποτυχίες. Προπέτες...

Anonymous said...

Pantos h Ksanthi den katafere na antapokrithei sto "epithetiko" 4-4-2 se sxima rombou tou Sir Takis!
Mhpos eprepe na katebasei 4-3-3 se sxima koulouras?? Asxeto!

Anonymous said...

Eπειδή τυχαίνει να ξέρω την Κομοτηνή καλύτερα από όλους σας, να πω ότι έχει μόνο ένα rοck μπαράκι το οποίο μπορεί και να βάλει κάτι πιο βαρύ κάποια στιγμή. Δεν νομίζω ότι μπορεί να καλύψει τον Σάββα και σίγουρα δεν θα την ονόμαζα Rock City