Thursday, February 08, 2007

ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Χαμός τελευταία με τις επιστροφές. Ο Λεμονής στο γάβρο με δυόμιση χρόνια κλειστό κόντρακτ. Ο Χίτζφελντ στη Μπάγερν μπας και σώσει τα άσωστα. Και φυσικά, ο Γιοβάνοβιτς στον Ηρακλή να ζητάει τη στήριξη του λαού. Προσπαθώ να θυμηθώ μία φορά που κάποια ομάδα πήγε καλύτερα στη δεύτερη θητεία της με τον ίδιο προπονητή.
Ο Ρότσα στον Παναθηναϊκό ούτε να το συζητάμε. Ο Φοιρός δεν κατάφερε να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα, όπως πήγε να το κάνει εκεί γύρω στα 93-94. Ο Χατζάρας... τον είδαμε κι αυτόν. Παραιτήθηκε μέσα στη βδομάδα. Ο Μπουμπένκο ήταν ίσως αυτός που το πέτυχε στον Πανιώνιο, βγάζοντάς τον στην Ευρώπη δις, αλλά κι αυτός πήρε πόδι. Η πραγματική εξαίρεση στον κανόνα βέβαια ήταν ο Γιάτσεκ ο οποίος στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΛ την έβγαλε δεύτερη στο πρωτάθλημα και στη δεύτερη σήκωσε την κούπα. Ακούτε εμένα όμως, Γκμοχ είναι μόνο ένας.
Καλή τύχη λοιπόν, Ιβάν, θα τη χρειαστείς...
Υ.Γ. Χθες το βράδυ που γύρισα σπίτι της ΚΘ, δεν είχε μαγειρέψει κάτι γαμάτο ως συνήθως. Είχαν παραγγείλει με τις φίλες της πίτσα κι είχαν μείνει τρία κομμάτια. Τα ζέστανα στο micro και τα έφαγα. Χόρτασα μεν, αλλά δεν ευχαριστήθηκα πίτσα.

6 comments:

ximaleo said...

Τυπικά και η δεύτερη θητεία του Πιγκουίνου ήταν καλύτερη από την πρώτη, έστω και αν μεσολάβησαν μόνο 4 μήνες. Άλλοι μεγάλοι έρωτες είναι του Αναστό με τον ΠΑΣ, του Αμορίν με το νομό Μεσσηνίας, του Αναστασιάδη με τον ΜΠαοκ, του Ντούσαν με την ΑΕΚ (αλλα η γκόμενα τον φτήνει) και last but not least του Σούλη με την Προό!

THE NIVA said...

Και ποιος πήγε στο Αιγάλεω;
Ο Ντουμιτρέσκου...
Ένα φρέσκο φαΐ δε βλέπω να τρώμε. Μόνο από τα έτοιμα.
Μία είναι η λύση: καλοί προπονητές από την αρχή της σεζόν. Μαλάκες είναι δηλαδή στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ;

Anonymous said...

Σήμερα θα φάς 'ξαναζεσταμένο' φαγητό. Μπορεί να μην είναι 'νόστιμο'όπως τη πρώτη φορά, αλλά σίγουρα δε θα μείνεις νηστικός!!!

Anonymous said...

Το «δεν είχε μαγειρέψει κάτι γαμάτο ως συνήθως» χωρίς σημεία στίξης αφήνει ερωτηματικά και υπονοούμενα. Συνήθως μαγειρεύει ή δε μαγειρεύει?

Αλεξάκης sorry αν σε τσάντισα πολύ.. ειλικρινά... εδώ είναι πόλεμος όμως και ακολουθώ το δρόμο του προέδρου μας περί μετωπικής σύγκρουσης... τα υπεράνω ανήκουν πια στο παρελθόν... άσε που εσύ ήσουν υπογείως πιο προβοκάτορας από εμένα που στα είπα στα ίσια, το ότι δεν το καταλαβαίνεις είναι και το ανησυχητικό της υπόθεσης...
Σε φιλώ!

THE NIVA said...

Συνήθως μαγειρεύει.
True.
Όντως.
Σας προκαλώ να τα δοκιμάσετε.

ekswfrenwn said...

Έπρεπε να την φας κρύα την πίτσα.Λέει περισσότερο απ΄το να την ζεστάνεις στο φούρνο μικροκυμάτων