Thursday, February 08, 2007

ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ...

Δύσκολη αγωνιστική η επόμενη, αλλά είπα να αποτολμήσω προγνωστικά γιατί μπάλα χωρίς παπαροπροβλέψεις είναι σαν ουίσκυ χωρίς πάγο (καμία σχέση αλλά ακούγεται ωραία).
Πανιώνιος-Άρης: Το ανοικτό παιχνίδι που επιβάλλει ο Λίνεν δημιουργεί κενά πίσω, παρ΄όλο που η αμυντική τετράδα του Πανιωνίου αποτελείται από καλούς (εώς πολύ καλούς) παίκτες συν τα δύο εξαιρετικά αμυντικά χαφ (Ενσαλίβα και Μάκος). Ο Άρης έχει να χάσει από το Νοέμβριο, αλλά δεν παίζει ο Κόκε που έχει σκοράρει τα μίσα γκολ της ομάδας συν κάτι άλλες ψιλοαπουσιούλες. Μάλλον θα κάνει την πρώτη του ήττα.
Ατρόμητος-Αιγάλεω: Γειτονικό ντέρμπυ, γκολ και ξύλο (αν και δεν θα υπάρχουν φιλοξενούμενοι). Με υπηρεσιακό προπονητή το -σε κρίση-Αιγάλεω, δύσκολα θα τη γλυτώσει.
Ξάνθη-Λάρισα: Η Λάρισα έχει βελτιωθεί σε πολλά πράγματα, άλλα όχι στην άμυνα. Είναι απίθανο, στατιστικά, να σκάσει και άλλο Χ στα Πηγάδια. Αν δε νικήσει και αυτό το ματς η Ξάνθη, θα μπει σε περιπέτειες. Ξάνθη με πολύ ρίσκο.
Καλαμαριά-Λάρισα: Παιχνίδι με προϊστορία και καλές σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Στα συν της Καλαμαριάς το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη την επόμενη αγωνιστική σε έναν αγώνα ποδοσφαιρικού πολιτισμού (όπως άκουσα στο ράδιο). Επί πλέον, η ομάδα έχει σοκαριστεί με την αποδέσμευση του δολοφόνου βραζιλιάνου Πια. Σε περίπτωση νίκης του Πανιωνίου την προηγούμενη μέρα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι υπερβολικά χαλαρός. 1-0 με γκολ του Μπυρόνε!
Ιωνικός-Κέρκυρα: Ο Κανελάκης έχει φανατίσει τους (όποιους) παίκτες του και τα αποτελέσματα της Κέρκυρας εκτός έδρας στην Ελλάδα, πλησιάζουν αυτά του γαύρου στην Ευρώπη (εκεί έχουμε φτάσει Σωκράτη δυστυχώς). Μακριά και αγαπημένοι.
Εργοτέλης-ΑΕΚ: Ο Εργοτέλης είναι σε φόρμα και η ΑΕΚ όχι (συν του ότι μετά βίας κατεβάζει 18αδα). Μεγάλο ερωτηματικό η διαιτησία του Γρανάζη μετά τον ανένδοτο που κύρηξε ο Ντέμης. Καλό το Χ για απόδοση κοντά στο 4.0...
Ολυμπιακός-Ηρακλής: Γκολ και θέαμα.
ΠΑΟ - ΟΦΗ: Αν και ο ομφάλιος λώρος (δείχνει να) έχει κοπεί, οι Κρητικοί στην Αθήνα είναι χειρότεροι και από το γαύρο στην Ευρώπη. Μήπως να ξεθάψουμε τον Κουτσουπιά?

6 comments:

THE NIVA said...

Άσο Πανιώνιου βλέπω (αν και μπορεί να λάμψει ο Άλεξ Πέρεθ σε αυτό το ματς).
Ατρόμητο ο Κάρπετ βλέπει Χ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Από άποψη ομάδων, σίγουρα μιλάει ο άσος.
Ξάνθη δε βλέπω άσο. Διπλό με γκολάρα Κόζλεϊ (τον οποίο κακώς έχω υποτιμήσει).
Καλαμαριά το Χ νομίζω είναι άνετο. Σα βόλτα για καφέ στην παραλία και για τους δύο.
Ιωνικό βλέπω Χ με πολλά γκολ. Μα τι λέω;
Εργοτέλης διπλό με αβάντα Βασσάρα (ήρεμα Τάκη Κούλη)...
ΠΑΟ, γάβρο, ο άσος είναι σα να κλέβεις εκκλησία.
Εν ολίγοις, δεν αγγίζουμε τίποτα, τσεκάρουμε Β Ελλάδας, Β Ισπανίας και Γ Λιθουανίας και πάμε για χοντρά κέρδη.

Anonymous said...

Τρελή δουλέιά περιμένει τη Λάρισα αυτή την αγωνιστική. Ελπίζω πάντως να έχουν χρονική απόσταση τα δύο παιχνίδια. Λάρισα παντού και πουθενά!!!

ximaleo said...

Εντάξει Καλαμαριά-ΠΑΟΚ, όπου επιμένω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για 3ποντο. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ με την Καλαμαριά έχει ξαναπαίξει για την ιστορία του, όταν μούτζωνε η Θύρα 4 τον Μίετσελ που άνοιξε το σκόρ πρόπερσι. Άλλες ιστορικές στιγμές είναι το πέρασμα του Εθνικού, μίας ομάδας του Αναστόπουλου (μου διαφεύγει τώρα) κτλ, κτλ...

ekswfrenwn said...

Άκουσα στην Έρα Σπορ ότι ο Πια συνελήφθη(;) γιατί πέρασε 3 κόκκινα φανάρια στεγνά,ενώ παράλληλα ήταν μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα!

Τώρα για την αγωνιστική,με παρασύρατε με τον 1 του Πανιωνίου το οποίο ήθελα να το παίξω Χ(ασχέτως αν το ματς ήταν για 1-ας είναι καλά ο Τζιμπούρ),ενω η ΑΕΚ πίστευα ότι εύκολα ή δύσκολα θα το έπαιρνε το ματσάκι.Στα άλλα βλέπω 1 τον Ατρόμητο,1 την Ξάνθη και 2 την Κέρκυρα.Καλαμαριά-ΠΑΟΚ μακριά κι αγαπημένοι

THE NIVA said...

Πιστεύω πως για μια ακόμα φορά, οι προβλέψεις μου ήταν μεγαλειώδεις. Δεν είμαι εγώ για τέτοια, είναι προφανές...

ximaleo said...

Πετύχαμε τα δύσκολα (Ξάνθη, Καλαμαριά και ΑΕΚ), αποφύγαμε την παγίδα (Ιωνικός-Κέρκυρα) και μας γάμησε ο Τζιμπούρ. Παράλειψη μου βέβαια η απουσία του Μάκου λόγω καρτών. Στα επόμενα 2 από τα 4 θα λείψει και ο Ενσαλίβα για τον ίδιο λόγο.