Monday, February 26, 2007

ΠΡΑΚΤΩΡ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΑΑΑΑ...

Λόγια κατά του Σάββα Κωφίδη από μένα δεν πρόκειται να ακούσετε. Εντάξει, δεν τα κατάφερε με την Σκόντα. Ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι δεν κόλλαγε με τη νοοτροπία της ομάδας. Το κούρεμα, ούτε για τους Metallica, ούτε για το Σαββόπουλο έπιασε πραγματικά (αν και οι "κουρεμένοι" δίσκοι τους δεν ήταν κακοί).
Το να ρίξεις ευθύνες στο Σάββα με το ύφος της φωτογραφίας είναι εύκολο. Ναι, η Ξάνθη κατόρθωσε να έχει σε δυό μήνες, πέντε (5) 0-0, ξενερώνοντας το πρωτάθλημα ως ένα σημείο.
Μήπως όμως η μπάλα εκεί πάνω, έχει χαθεί πολύ νωρίτερα; Ο Πανόπουλος έκανε μία σπουδαία κίνηση φέτος, προσλαμβάνοντας το Γιάννη Σαμαρά για τη θέση του μάνατζερ αλλά φροντίζει να υπονομεύει συνεχώς την κατάσταση με τις γραφικές ανακοινώσεις (που μέχρι κι οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας είπαν ότι τους μπλοκάρουν) και με τις συνεχείς αλλαγές κόουτς. Αν γι' αυτό ευθύνεται ο Σαμ senior, τότε να επανεξετάσει τις μεθόδους του. Γενικά είναι σα να έχουν χάσει τις φιλοδοξίες τους και να συμβιβάζονται με τη μιζερίτσα. Επαναφορά τώρα!
Όσο για το Σάββα, εύχομαι ολόψυχα να μπορέσει σύντομα να ανακτήσει την καριέρα του γιατί είναι όαση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

1 comment:

ekswfrenwn said...

Δεν ξανασχολούμαστε με τον Πανόπουλο.Τελεία και παύλα