Friday, February 23, 2007

GREECE SUCKS

Λίγο άσχετο με το γενικότερο κλίμα του μπλογκ αλλά άκουσα χθες στο γήπεδο το πιο αυθεντικό, αποκαλυπτικό και τραγελαφικό ρατσιστικό σχόλιο.
Είμαι σίγουρος ότι ο γκρίκουλας που το ξεστόμισε ούτε που κατάλαβε τι είπε.
"Μπράβο ρε Νίνη, γαμώ την Αλβανία τους."
Fucking Greeks...

4 comments:

ΠανωςΚ said...

Πολλές ανάλογες καταστάσεις σε κάθε γήπεδο. Τούμπα, ΠΑΟΚ-Ηρακλης, αιώνες πριν. "Εγχρωμος" του Ηρα (ο Χάγκαν; δεν θυμάμαι) κάνει παπάδες στο γήπεδο. Ενας τύπος λέει τα γνωστά περί αράπηδων. Σε μια φάση ο επίσης "εγχρωμος" Νάγκμπε του Παοκ τον κόβει και πάει για αντεπίθεση... Ο ίδιος τύπος ακούγεται: "Μπράβο ρε Τζο, πάμε ρε Τζο!"
Εργοτέλης-Χαλκηδόνα, Παγκρήτιο: Ο Εμπεντε έχει κατεβάσει τα ρολά και ακούει τα εξ αμάξης από Κρητίκαρο όπισθεν μου. Ο Ογκουνσότο ισοφαρίζει προς το φινάλε και λέει ο τυπάς: Μπραβο Πατρίκ, τον γ....ες το σκ..αραπα.
Όσο για τον Νίνη, πρόσφατα οι κάποιοι βλάκες κάναν είπαν διάφορες βλακείες στην Τούμπα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι -αντίθετα με τα υπόλοιπα συνθήματα- το "Δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ" το φώναζε η μισή θύρα τέσσερα και όχι σύσσωμη. Κάτι είναι και αυτό, μεσα στο γενικότερο χάλι μας.
Σόρι για την έκταση, αλλά με αρέσουν αυτές οι ιστορίες.

ekswfrenwn said...

Εγώ πάντως το πιο "καμμένο" σχόλιο που έχω ακούσει σε γήπεδο είναι αλλό.Και μάλιστα είχα πέσει κάτω απ'τα γέλια,και από αυτό που είπε,και μετα που γύρισα και είδα τη φάτσα αυτού που το είπε.Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ πριν 2 χρόνια(μπάσκετ).Κάνουμε ένα σερί και κοντεύουμε να γυρίσουμε απο -24.Τότε στην ομάδα της Ρεάλ έπαιζε ο πρώην Παναθηναϊκός Αντώνης Φώτσης.Εκείνη τη στιγμή ήταν στον πάγκο.Και πετάγεται το παλικάρι απο πίσω μου και λέει(απευθυνόμενος προφανώς στον τότε προπονητή της Ρεάλ Μπόζινταρ Μάλκοβιτς):"Ρε βάλε μέσα τον Φώτση να τον βρίσουμε!..."
Τα σχόλια είναι περιττά...

ΠανωςΚ said...

Αντε κι ένα ακόμη, που μου το έχουν πει, δεν ήμουν παρών, και δεν θυμάμαι σε ποιο γήπεδο έγινε: Βριζουν όλοι εν χορώ τον Καρεμπέ, κι ένας τυπάκος, ήρεμος μέχρι εκείνη την ώρα, κατεβαίνει ξαφνικά στο κάγκελο και του φωνάζει... "Αντε ρε σαβουρογάμη!".
Φυσικά ο πάγκος του Ολυμπιακού ξεράθηκε στο γέλιο.

ximaleo said...

Κολλητός ΑΕΚτζής μου έχει πει ότι σε ματς ΑΕΚ-Ηρακλή στη Φιλαδέλφεια (ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει) καλοβαλμένος ηλικιωμένος κύριος απευθυνόμενος στον Κωφίδη (που είχε επιστρέψει στον Ηρακλή μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό), είπε το αμίμητο: "Ρε Κωφίδη, δε ντρέπεσαι? Ακόμα metal ακούς? Μεγάλωσες και μυαλό δεν έβαλες!"