Monday, September 03, 2007

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Επιτέλους μπαλίτσα με την πρώτη αγωνιστική μάλιστα να επιφυλάσσει εκπλήξεις. Μπορεί όλοι να είχαν ψιλομυριστεί το διπλό του Εργοτέλη, αλλά ποιος περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν τόσο κακός και κυρίως ότι η Ξάνθη (με ελάχιστες αλλαγές στη βασική της 11άδα σε σχέση με πέρυσι) θα ήταν τόσο ανεβασμένη? Με το Νίβα λέγαμε το καλοκαίρι ότι δε τη γλυτώνει με τίποτα φέτος, περιμένουμε και δεύτερο δείγμα για να δούμε αν πέσαμε (τόσο) έξω.
Το ΣΚ χάζευα το Ηρακλής-Εργοτέλης και μου έκανε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση ο Θεοδωρίδης. Τρομερά μπλαζέ στο γήπεδο, καμιά επιστροφή για να βοηθήσει πίσω στο μαρκάρισμα της πλευράς. Οι περισσότεροι παίκτες όταν δεν πιάνουν σε μία μεγάλη ομάδα, ψάχνουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ο Θεοδωρίδης τη βρήκε, αλλά προφανώς ακόμα πιστεύει πως έπρεπε να παίζει στη Μίλαν αλλά οι κακοί ξένοι και οι γνωστοί άγνωστοι εκτός από τα δάση καταστρέφουν και την καριέρα του. Επίσης αυτός ο Γραμμόζης πως έπαιζε Μπουντεσλίγκα? Εξαιρετικά αργός μου φάνηκε για πλάγιος χαφ. Διάβασα ότι είναι ακόμα βαρύς από την προετοιμασία. Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω, βαρύς είσαι αν χλαπακιάσεις τρία cheese και δύο club, όχι αν τρέχεις στα λαγκάδια για ένα μήνα. Όταν οι παραπάνω αντικαταστάθηκαν από Κοιλιάρα και Φραγκουλάκη, ο Εργοτέλης ανέβηκε ένα επίπεδο. Πολύ καλός και ο σεντερ-μπακ Ανυφαντάκης, γενικά φέτος γουστάρουμε Εργοτέλη.
Ο ΜΠΗΡΑ από την άλλη μάλλον θα παλέψει για τη σωτηρία του μέχρι τέλους. Πάρα πολλοί καινούργιοι παίκτες, μερικοί εκ των οποίων σίγουρα είναι αγορασμένοι από το πανέρι, όπως ο κεντρικός αμυντικός Μαλαγένιο-something. Ο βραζιλιάνος Έμερσον μου φάνηκε πολύ φρου-φρου και αρώματα, ενώ Πουρσανίδης-Κατσιαμπής συγκινούν μόνο για το μακρύ τζελωμένο μαλλί, το οποίο ανεμίζει από το λαιμό και κάτω, καθότι πάνω έχει αραιώσει επικίνδυνα. Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πάντως το εξής: Το καλοκαίρι ο ΜΠΗΡΑ πήρε 20 παίκτες. Τους μισούς τους διάλεξε ο Βλάχος και τους άλλους μισούς ο ΜΠΕΕΕος. Μετά την πρώτη αγωνιστική, ουδείς εκ των 2 υπάρχει στην ομάδα. Μιλάμε για τρομερό προγραμματισμό. Φαίνεται ότι ο Γιοβανόβιτς (που δέκτηκε να αναλάβει) αγαπάει πολύ αυτήν την ομάδα.

3 comments:

Anonymous said...

O Gramozhs den epaize Kolonia? Enas filos Germanos edw (opados ths sygkekrimenhs omadas) ton ekraze synexeia

ximaleo said...

Nai alla h Kolwnia den epaize Budesligka totes?

ekswfrenwn said...

Epaize stin Kaiserslautern sigoura stin Bundesliga kai meta pige Kolonia,paizontas me ayti kai stin 1n kai sti 2n katigoria