Tuesday, September 25, 2007

ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ 'Η ΔΑΣΚΑΛΟΣ?

Κατά το κιθαρίστας ή ντράμερ... Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για τη μικρή αλλά καίρια συμβολή του Μαστρο-Σάντος στην καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ τη Κυριακή, γιατί έδωσε διακριτούς ρόλους στους ποδοσφαιριστές και ζήτησε να κρατάν τις θέσεις τους. Σίγα τα λάχανα, ή μήπως τα καρπούζια? Δηλαδή ο Παράσχος τι οδηγίες έδωσε την προηγούμενη Κυριακή? Ο καθένας παίζει όπου του καβλώσει και κάνει ότι τον φωτίσει ο μεγαλοδύναμος?
Απλά, ο Σάντος αφενός είχε κάποιους παίκτες στη διάθεση του (Κνόλ και Σνάουτσερ), οι οποίοι έλειπαν την πρώτη αγωνιστική, οπότε και ο Μπαοκ κατέβηκε με άμυνα ανάγκης, αφετέρου δεν είχε (ή τουλάχιστον δεν ένιωθε - time will tell-) την υποχρέωση να ξεκινήσει τους κολλητούς του προέδρου (Γ.Χ. και Υπερσεξουαλικός Νο2 - Η επιστροφή) Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του Παράσχου (εκτός και αν κάποιος έχει μία καλύτερη εξήγηση για ποιο λόγο ξεκινάγε βασικός ο Βρύζας). Βέβαια, αυτό το λάθος δεν μπορείς να το χρεώσεις αποκλειστικά στο μυστακοφόρο κόουτς, όταν όλο το καλοκαίρι ο Υπερσεξουαλικός Νο1 - το Πρώτο Δείγμα, παρέκαμπτε όλο το τεχνικό τιμ και συζητούσε με τους κολλητούς του για το πως πάει η ομάδα (και οι μπίζνες που έχουν μαζί στο Βορρά από ότι ακούω).
Ελπίζω να αφήσουν το Σάντος ελεύθερο γιατί είναι μάλλον ο ικανότερος προπονητής στα ελληνικά γήπεδα για να "βγάλει" (επιτέλους) όλους αυτούς τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ. Διαφοετικά, βλέπω να ζούμε σκηνές Ελ Βελ Νο2 - Η Ωρίμανση...

4 comments:

geokalp said...

το σίγουρο λέγεται "αλλαγή ψυχολογίας" που την έφερε μάλλον η αλλαγή προπονητή...

τώρα για τον Σάντος.. ας περιμένουμε λίγο ακόμα.. πάντως το βλέπω χλωμό να ξαναδουλέψει σε Μπενφίκα!

geokalp said...

το ξέχασα:
έπαιζε και με τον Ηρα που φέτος εμφανίζεται χειρότερος από πέρισυ..

Anonymous said...

Δεν θα τοποθετούσα την κριτική μου για το Santos στον άξονα καλός - κακός προπονητής. Από το πέρασμά του στην ΑΕΚ, θα πω ότι τον θεωρώ αρκετά συντηρητικό coach. Θα διαφωνήσω, λοιπόν σε ό,τι έχει να κάνει με το "...είναι μάλλον ο ικανότερος προπονητής στα ελληνικά γήπεδα για να "βγάλει" (επιτέλους) όλους αυτούς τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ." Αν ήταν να έπαιζα τα λεφτά μου, θα τα 'βαζα στο να μη τους δούμε (ούτε) φέτος.

ekswfrenwn said...

Το σίγουρο για τον Σάντος είναι ότι δουλεύει πολύ στην προπόνηση,ειδικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.Από την άλλη είναι γνωστό ότι στον πάγκο κοιμάται.Πάντως βλέπω να κάνει δουλίτσα σε αυτόν τον ΠΑΟΚ,που για μένα είναι υπέρβαση να έχει έναν τέτοιον προπονήτη με τα διοικητικά μπάχαλα που συμβαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι...