Monday, September 17, 2007

ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ

Πάει η ψήφος, πέταξε. Ό,τι κάναμε, κάναμε και στην τελική, μας έχουν χεσμένους. Αρκετά ασχοληθήκαμε (και ασχοληθήκαμε πολύ). Το Σάββατο αρχίζουμε. Προφανώς μιλάμε για το πρωτάθλημα της καρδιάς μας. Το αγαπημένο, μπίχλικο, διαπλεκόμενο, άμπαλο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής! Το εναρκτήριο ματσάκι, στις 16:00 του Σαββάτου, θα είναι το πρώτο κλάσικ της χρονιάς:
ΠΑΣ Γιάννινα - Αιγάλεω
Το super favorite (με τρελή επιθετική τετράδα Ζουρούδη - Σαϊτιώτη - Κοντογουλίδη - Σολάκη και εμπειρία από Δρούγα, Ζαφειρόπουλο κλπ) προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον αποκλεισμό-σοκ από το κύπελλο από τον φονέα-Φωστήρα. Με κλου, το Γιώργο Χατζάρα αντιμέτωπο με την ομάδα που έκανε την καράφλα του διάσημη. Είναι τόσο φαβορί για το πρωτάθλημα πάντως που παίζει να αγχωθεί τρελά.
Από την άλλη, το Αιγάλεω έχει αλλάξει κατά πολύ και, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν παίζει γερά για άνοδο. Ο Θωμάς τα παράτησε; Τον παρατήσανε; Who knows?
Ας θυμηθούμε το μπαράζ-παρωδία του 2000 ή 2001, όταν ήταν αβαβά ότι η μία ομάδα θα έμπαινε στην Α' Εθνική εκείνη τη χρονιά και η άλλη την επόμενη, και ας ευχηθούμε το νέο πρωτάθλημα να είναι όσο επεισοδιακό, όσο η φαντασίωση του καθενός να βρεθεί μόνος σε ένα δωμάτιο με τον πρόεδρο του ΠΑΣ.

5 comments:

geokalp said...

σε βρήκα;

deceiverius said...

Τέλος τα ψέματα, φέτος δε θα χαθεί ούτε βαθμός στο "Ζωσιμάδες"(όσα ματς κι αν δείξει το γκαντεμοκάναλο, βλ.ΕΤ3)

THE NIVA said...

@ geokalp
oh yes...

@ Deceiver,
exete ton pio sympa8h lao sth xwra kai ton pio antipa8h proedro. ara eimai trela mperdemenos ws pros to an sas paw fetos h oxi. pantws logika den th xanete thn anodo...

geokalp said...

για το θωμά πάντως πρέπει να μάθουμε!

ximaleo said...

Ποιοι θα ξεκινάνε μπροστά δε μας λέτε όμως