Monday, October 01, 2007

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΩΝΗ

Το ανέκδοτο αυτής της εβδομάδας είναι η τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Δώνη στην εκπομπή του Άλφα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από τη γκρίνια για τη διαιτησία, ειδικά σε μία διοργάνωση 30 αγωνιστικών, όπου τα πάντα είναι δανεικά. Ο Δώνης έχει ξεκινήσει από πέρυσι αυτό το τροπάριο, αδικώντας πρώτα από όλα την ομάδα του. Δυστυχώς για αυτόν, δε ζει πια και ο πρωταθλητής της κλάψας Γιάννης Κυράστας (a.k.a. Τσουλήθρας) για να του εξηγήσει πως μία πολύ καλή ομάδα μπορεί να αυτοκαταστραφεί (σε 5 δευτερόλεπτα) αν ο προπονητής και οι παίκτες της ασχολούνται συνεχώς με τη διαιτησία. Επιπλέον, ο Δώνης θα γίνει σίγουρα ρόμπα την επόμενη Κυριακή, που ο διαιτητής (και όχι διατητής) θα σπρώξει το αλογάκι (ο κλήρος πέφτει στο Λεβαδειακό που πάει ολοταχώς για 0 στα 4).
Τέλος, εφόσον ντρέπεται που υπηρετεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας σηκωθεί να παραιτηθεί. Το να ανακοινώνει τη συναισθηματική του κατάσταση σε πανελλαδικό δίκτυο (εκτός του ότι χρήζει ψυχανάλυσης), δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν και σίγουρα δε θα βελτιώσει τη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η δε πλάκα στον κάμπο συνεχίστηκε και σήμερα με το Λυράκη να ζητάει "συγγνώμη" από τον πρόεδρο Πηλαδάκη γιατί τον έπεισε να επενδύσει στο βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μας δουλεύουνε ψιλό γαζί κανονικά.
Το μόνο σωστό πράγμα που έχει πει ο Καρπετόπουλος τον τελευταίο μήνα (για να μη μπω χρόνο, το ραδιόφωνο τον σώζει) είναι ότι τις τελευταίες 2 σεζόν όλοι οι πρόεδροι είναι μαζί στο κόλπο, ή τέλος πάντων δεν κάνουν τίποτα για να βελτιωθεί η κατάσταση (πέραν από κάτι δονκιχωτικές κινήσεις του Ντέμη στη μέση της σεζόν για να διατηρήσει το ίματζ του untouchable). Τουναντίον στήριξαν τον Γκαγκάτση το προηγούμενο καλοκαίρι στην κόντρα του με το κράτος. Ας πει λοιπόν κάποιος του μικρού Γιωργάκη (που είναι και ντροπαλούλης από ότι φαίνεται), ότι είναι μέρος της κατάστασης. Και για να το κλείσουμε το θέμα, γιατί κανείς από όλους αυτούς δε βγαίνει να μιλήσει όταν η διαιτησία ευνοεί την ομάδα του? Τότε δε ξεχειλίζει από οργή? Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο. Έχει όμως άλλα ζώα... κοράκια, παγόνια, γουρούνια και κάτι άλλα περίεργα...

6 comments:

geokalp said...

Nα δούμε πότε θα σταματήσουμε τη κλάψα για τη διαιτησία σ'αυτή τη χώρα, οεο!

Anonymous said...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο διαιτητής στον συγκεκριμένο αγώνα!! Είπαμε να μην γκρινιάζουμε για την διαιτησία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τέτοιο ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΘΟΣ που έγινε πρέπει να περάσει έτσι!!

geokalp said...

σε κάθε χώρα της Ευρώπης συμβαίνουν τα ίδια αλλά ΚΛΑΨΑ δεν έχουν...
μου θύμησες τη συμπεριφορά των παικτών της Εθνικής στο πρόσφατο ματς με Νορβηγία και περισσότερο τη ΚΛΑΨΑ του Θεοφιλόπουλου!

THE NIVA said...

@ Sid_Iron
Φυσικά και ο Ζολώτας ήταν κάκιστος. Καταλάβαινες μάλιστα ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη του από την ανέκφραστη φάτσα του όταν του διαμαρτυρόταν ο Νταμπίζας.
Ωστόσο το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν η ΑΕΛ καθάριζε τις ευκαιρίες (ηλιθιότητα Γκαλίτσιου να δώσει σε παίκτη που είναι οφσάιντ αντί να τελειώσει μόνος, απόκρουση Μιχαηλίδη σε ενέργεια Μπακαγιόκο, σουτ Αλεξάνδρου στο δοκάρι), θα το είχε πάρει το παιχνίδι. Όσο για τη γκρίνια για τη μη κόκκινη του Ολιβέιρα, είναι πολύ πιθανό να μην είδε το χτύπημα ο διαιτητής. Το γκολ του Λουτσιάνο, ας μην το ξεχνάμε, ήταν το 2-0, όχι το 1-0.
Ο Δώνης έχει μείνει στα περσινά και καλό θα είναι το ξεπεράσει. Κυρίως γιατί μου φαίνεται ωραίος τύπος αλλά και γιατί έχει φτιάξει πραγματικά καλή ομάδα (και φέτος αξιοποιεί καλύτερα τον Κλέιτον).

Anonymous said...

Πάω σήμερα στη Λάρισα για δουλειά οπότε θα προσπαθήσω να σφιγμομετρήσω την κοινή γνώμη του κάμπου για όλα αυτά. Θα επιστρέψω με τα αποτελέσματα την παρασκευή

Anonymous said...

Δεν ξέρω ποιος έγραψε το παραπάνω άρθρο,αλλά ότι να'ναι γράφει.Κατ'αρχήν έχουν παραδεχθεί άπαντες και όλες οι αθηναικές φυλλάδες ότι η ΑΕΛ πέρυσι αδικήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη ομάδα.Δεύτερον όταν έχεις ένα πανούτσο με τον καρπετόπουλο να κάνουν χαβαλέ με το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΛ τι περιμένεις να κάνει ο δώνης;Η μήπως έκανε για άλλο λόγο παρέμβαση άσχετε φίλε μου που πουλάς και πνεύμα!!!Στην αγγλία γελούσαν με την συγκεκριμένη φάση!!!!Όσο για την άλλη μεγάλη βλακεία που έγραψες,στο ματς με τον λεβαδειακό,το οποίο ήρθε 3-3 βλακάκο,η ΑΕΛ όχι μόνο δεν σπρώχτηκε,αλλά αδικήθηκε πάλι ακυρώνοντας της κανονικό γκολ!!!Ξέρεις όμως γιατί δεν φωνάξαμε;Γιατί εκεί φάνηκε ότι ήταν ανθρώπινο λάθος βλακάκο...Γι'αυτό λοιπόν όταν μιλάς για την ΑΕΛ θα είσαι πιο προσεχτικός γιατί είναι μια ομάδα που εκφράζει μια πολη 300.000 κατοίκων βλακάκο.Δεν κλαιγόμαστε σε κανέναν!!!Κατάλαβες βλακάκο;;;Αν δεν το κατέχεις το αθλημα άστο,τι κάθεσαι και γράφεις,για να μας σπάσεις τα νεύρα;