Tuesday, October 16, 2007

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...

...η απόσταση είναι τεράστια.


Σε προηγούμενο post, ο Niva είχε αναφερθεί στο μεγάλο θεωρητικό του ποδοσφαίρου, τον προπονητή της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Το blog πενθεί (στη φώτο οι αναγνώστες μας αποδίδουν φόρο τιμής), καθότι ο κόουτς απολύθηκε. Το περίεργο της υπόθεσης είναι το αίτιο της απόλυσης.
Σε αγώνα κυπέλλου με την Πρέβεζα, ο οποίος έληξε 1-2 υπέρ της βασίλισσας του Βορά (sic), διαπιστώθηκε ότι στη 18άδα της Βέροιας δεν υπήρχαν τουλάχιστον δύο παίκτες κάτω των 21 ετών, όπως ορίζει ο κανονισμός. In fact, η Βέροια δεν έχει ούτε ένα παίκτη κάτω των 21 ετών σε όλο της το ρόστερ (lovely). Η Πρέβεζα κατέθεσε ένσταση την οποία και κέρδισε. Μάλιστα, η Βέροια κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα! Υπεύθυνος για το λάθος θεωρήθηκε ο προπονητής που απομακρύνθηκε. Η ανακοίνωση του Δ.Σ. λέει τα εξής:
"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία του με την ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια" (και αέρα στα πανιά του, συμπληρώνω εγώ).
Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς δηλώσεις του τύπου "το στοιχείο που χαρακτήρισε αγωνιστικά τη Βέροια ήταν η οργάνωση άμυνας, κυρίως στο αντίπαλο γήπεδο." ΑΙΣΧΟΣ!
Φήμες που διοχετεύτηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών πως ο κ. Καλαιτζίδης είναι υπεύθυνος και για τους εμπρησμούς της Ηλείας, (σχεδιάζοντας την αυτοοργάνωση των κουκουλοφόρων στο αντίπαλο μισό του δάσους με πρέσινγκ ψηλά) κρίνονται ως ανακριβείς.

2 comments:

Anonymous said...

Την Πρέβεζα ούτε να την πιάνετε στο στόμα σας! Φοράει κιτρινόμαυρα κι έχει για σήμα ένα ιππόκαμπο. Τα άτομα tripάρουν κανονικά σα να λένε. Συνοψίζοντας, η ΑΕΚΑΡΑ κι η Πρέβεζα να κερδίζουνε κι οι άλλοι να πάν' να γαμηθούνε.

ximaleo said...

Εκφωνητής: Προπονητής της Πρέβεζας ο Γιααααάνης...

Φίλαθλος: Γούναρης

Επίσης...
Παναιτωλικός: Σηφάκης
Διαγόρας: Δερμιτζάκης
Ολυμπιακός Βόλου: Ζιώγας
Παναιγειάλειος: Ο τρομερός και φοβερός πρώην παίκτης του Αθηναϊκού Τζαλακώστας