Wednesday, October 03, 2007

@ ΣΥΖΥΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑΣ ΕΝΤΑΥΘΑ

Είμαι βέβαιος ότι την ώρα που ο SirTakis άλλαξε τον Γκαλέτι, νιώσατε δικαιωμένος, σβήσατε το πούρο σας και σηκώσατε το κινητό για να κλείσετε το Λουξεμπούργκο. Και μετά από το πουθενά, η μόνη μεταγραφή που σχεδιάσετε εσείς και φαίνεται να βγαίνει, παρέδωσε απλά μαθήματα πως παίζεται η θέση του σέντερ-φορ. Μπήκε φρέσκος και ξεκούραστος (απέναντι σε μία κακή και ήδη ταλαιπωρημένη άμυνα), πρώτη επαφή με τη μπάλα, πλάτη τον αμυντικό, στροφή και σουτ κατευθείαν προς την εστία. Κρίμα, θα πρέπει τώρα να υποστείτε τις ακατανόητες εισηγήσεις του Τάκη και το Δεκέμβρη. Και επειδή πάλι δες σας βλέπω να παίρνετε 10αρι, προτείνω αντί για κάποιο χαφ (ποιος τα γαμεί τα χαφ, έχουμε συνολικά πέντε για πέντε θέσεις και το Μάρκο Νε πασπαρτού), να κλείσετε, κατά προτίμηση από μία ομάδα που τεχνικός διευθυντής είναι και πάλι κάποιο φιλαράκι σας, έναν ακόμα πλάγιο αμυντικό που να παίρνει τα διπλάσια από το Ραούλ Μπράβο (που παίρνει τα διπλάσια από όλους τους άλλους). Σχεδιάστε το με το Πετράκη, τον άλλο μεγάλο γνώστη της μπάλας, που παλαιότερα έδιωξε το Πρίγκηπα-Βάτραχο (με σειρά ανάποδη από αυτή του παραμυθιού) για να φέρει το Μπιγκόν.
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Λεμονή, για τελευταία αλλαγή θα πέταγα μέσα το "σίδερα μασάει Αρτσούμπι" και μετά θα άραζα στον πάγκο κάνοντας τσιγάρο. Μετά δε στη συνέντευξη τύπου θα δήλωνα ευθαρσώς ότι ζοριστήκαμε λίγο σήμερα γιατί υπερτιμήσαμε τη Βέρντερ. Άντε και καλό Πιλάτες.
ΥΓ: Το μπλογκ δεν αλλάζει χαρακτήρα, απλά επειδή αφενός τις προάλλες την έπεσα ελαφρώς στον Τάκη (και βαρέως στον πρώην ποδοσφαιριστή) και αφετέρου ανήμερα των γεννεθλίων του υπερβάζελου κολλητού μου έσπασε μία κατάρα 11 ετών, παραβιάζονται ελαφρά οι κανόνες.

3 comments:

Anonymous said...

Πρεπει να αλλαξανε πολλα χρωματα καποιοι απο την διοικηση και καποιοι δημοσιοκαφροι.. Δεν πειραζει,ξυδακι..
Μπραβο Ολυμπιακαρα μου..

geokalp said...

ρόδι ήταν κι έσπασε.. για να μην πώ κάτι άλλο..
όντως η κατάσταση προπονητή στο γαυρο περιπλέκεται...

Anonymous said...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!