Friday, October 05, 2007

ΔΕ ΞΕΧΝΩ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΞΕΧΝΩ?

Τι διάολο? Πέρυσι ήταν ο Αλωνεύτης. Φέτος είναι ο Αλέξανδρου που έκανε τρομερό παιχνίδι χθες. Τι κονέ έχουν στον κάμπο και αγοράζουν τους καλύτερους? Παραθέτω μία πρόχειρη λίστα παικτών που έχουν αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Για μερικούς μάλιστα έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για το πόσο καλές μεταγραφές (θα) ήταν. Χώρια τα πεταμένα λεφτά. Οι συγκρίσεις δικές σας..
Κωνσταντίνου, Οκκάς, Αγαθοκλέους, Χαραλαμπίδης, Γιασεμάκης, Εγκωμίτης, Γαρπόζης, Μαλέκος (αξέχαστος). Ποιον ξεχνώ?

4 comments:

THE NIVA said...

Χαραλάμπους (παίζει ακόμα και σε σχετικά ικανοποιητικό επίπεδο), Νικολάου (το αμυντικό χαφ που πήρε ο Λίνεν) είναι δύο συμπαθητικές περιπτώσεις. Εγώ όμως λέω να γυρίσω πιο πίσω, σε κουμπάρο Γιώργο Σαββίδη (ΑΕΚ), στο Μάριο Χριστοδούλου του Ηρακλή (έπαιζε τότε μαζί με Μιχαλάκη), Σταύρο Παπαδόπουλο (Ολυμπιακό), Παντζιαρά (κίπερ του Άρη στην ιστορική ευρωπαϊκή πορεία)... Μεγάλοι παίκτες. By the way, ο μέγιστος Κώστας Μαλέκκος γράφεται με δύο "κάπα".

ximaleo said...

Ναι το Νικολάου είπα να μην τον αναφέρω ακόμα καθότι φρέσκος (νομίζω τον ήθελε και η ΑΕΚ πάντως, οπότε με τους Κυπραίους, όπου ακούς πολλά καλάθια, κράτα μικρό κεράσι)... Οι παλαιότεροι που λες, ήταν όλοι πολύ καλοί (μεγάλη αδυναμία στο Χριστοδούλου). Εκτός αν ήμασταν εμείς πολύ κακοί.

deceiverius said...

Τον Γκόγκιτς ξέχασες!

ximaleo said...

Όχι ρε παιδιά το θεό το Σίνισα δεν το ξέχασα. Αλλά αυτός δεν ήταν Τζιμπριος, έγινε